Agnès Algueró i Jèssica Mellado presenten els seus àlbums a la plaça de Braus

Aquest cop sense pluja. La plaça de Braus ha vist gaudir aquest dimarts a la tarda sobre l’escenari les olotines Agnès Algueró i Jèssica Mellado. En primer lloc, Algueró ha presentat en primícia el seu primer i nou àlbum anomenat ‘Bosc endins’. La cantautora ha conclòs l’actuació amb el seu senzill ‘Temps’, que ha posat la pell de gallina als espectadors.


Agnès Algueró, cantautora: Parla d’amor, de mons imaginaris, de gelosies. És com entrar en un bosc i et vas trobant diverses coses.

Després dels múltiples aplaudiments que ha rebut Algueró, li ha tocat pujar a l’escenari la ja coneguda entre el públic Jèssica Mellado. La també cantautora ha tornat a les Festes del Tura una dècada després i ha presentat el seu treball més recent anomenat ‘Desordenado’.

Jèssica Mellado, cantautora: Parlo de pors, emocions desordenades. Una mica busco el jo interior. En els altres àlbums hi havia cançons de desamor i en aquest busco aquest retrobament.

Dues actuacions que han deixat la plaça plena d’energia i optimisme per encarar els darrers dies de Festes del Tura.

x