El Seguici Popular rep els aplaudiments de centenars de famílies a la plaça Major

Castells. Foc. Faràndula. Música. El Seguici Popular de les Festes del Tura ha rebut aquest dimarts al vespre els aplaudiments de centenars de famílies que han pogut accedir a la plaça Major. L’acte, que es va començar a celebrar el 2017, s’ha adaptat en un format sense cercavila i que ha fet brillar les peces de la faràndula històrica del centre, com el drac, el conill i el pollastre, i les entitats de cultura popular de la ciutat.


Àlvar Borrell, director escènic del seguici: Veig que tothom està encantadíssim. Ha anat molt rodat. La plaça estava plena. No podem demanar res més.

Tots ells han ballat al so de la nova Orquestra Tradicional del Tura, creada especialment per a l’ocasió i que s’ha presentat per primera vegada sota el lideratge del músic Dani López i un total de 17 músics. A més, també s’ha estrenat nou vestuari per totes les figures, que fins ara sortien amb camiseta i pantalons.

Dani López, director musical del seguici: Molt content per la part que em toca. El grup sona molt bé. Hi ha una potència sonora molt rellevant. Encantat amb aquest grup de persones.

Un acte ja consolidat en la programació de la festivitat olotina en un vespre màgic com feia temps que no es vivia a la ciutat.