Els olotins celebren els àpats de festa major amb productes de proximitat a taula

Aquestes festes del Tura estan sent més familiars que no pas nocturnes. Tot i que fins fa poques hores, hi ha hagut la limitació de trobades a deu persones, aquests són dies de dinars i sobretaules de festa major. Els placers del Mercat d’Olot així ho constaten: la gent s’ha afanyat a aconseguir bon producte pels àpats festius. La carn per rostir, els canelons o el peix són alguns dels que més es trobaran a les taules olotines.

Carme Colldecarrera, Aviram Antònia: “La gent fa la festa a casa, hem venut molt de pollastre de pagès per fer rostir”

Pol Bueno, Peixos Miquel: “A la gent li agrada menjar bé. També per sortir de la normalitat, des d’un peix a la planxa… Dinars que es diferencien del dia a dia o un dissabte normal”

Aquest dimarts i dimecres la plaça Mercat es suma a la festa major i tanca portes fins dijous, després d’uns dies intensos per a poder servir tots els encàrrecs.