Els veïns i veïnes del Nucli Antic aquestes Festes del Tura, tranquils però amb certa tristor

Si aquestes Festes del Tura són diferents, són diferents en tots els sentits possibles. Per l’Associació de veïns i propietaris del Nucli Antic, és la primera vegada en molts anys que veuen els carrers, una nit de festa major, així. Buits.

Josep Esparraguera, Associació de veïns Nucli Antic: “Com que la majoria de coses es feien dins del Nucli Antic era molta aglomeració de gent. Et privava bastant desplaçar-te. Avui dia, voltes i ho veus tot molt normal. La festa potser queda una mica més trista, això també ho reconec.”

I és que aquest any, els punts neuràlgics de les Festes del Tura s’han desplaçat a altres punts de la ciutat, deixant els carrers i places empedrats del Nucli Antic, els escenaris que acollien la major part de les activitats, pràcticament deserts. Tot i que molts veïns i veïnes han guanyat tranquil·litat aquests dies, admeten que senten certa tristor per no poder celebrar unes Festes del Tura en condicions normals.

Josep Esparraguera, Associació de veïns Nucli Antic:Si mirem les festes des del punt de vista dels joves, considero que les veuen molt apagades. Si ho veiem de part de la gent que som més grans, a mi ja m’està bé. Ara, també es molt maco veure l’ambient.”

x