La Principal de la Bisbal porta el tradicional concert de Festa Major al Parc Nou d’Olot

No hi ha festa major, sense orquestra. Aquesta vegada, a les Festes del Tura, ha estat una veterana com La Principal de la Bisbal, que ha actuat en dues sessions, on han assistit més de dues mil persones. En el seu Viatge Musical no hi han faltat els èxits de sempre, tampoc cançons catalanes ni interpretacions solistes i instrumentals, una fórmula que no falla.


Yago Garcia, baríton La Principal de la Bisbal: “Sempre intentem fer aquests tres blocs, i tenir el nostre bloc de solistes. És un repertori modern, i típic de tota la vida, adequat per tots els públics, fem Miki Núñez, Lluís Llach… una mica de tot perquè tothom estigui content. ”

Els membres de la formació s’han retrobat aquest estiu amb el públic en més de vint concerts, però pocs en un espai com el Parc Nou d’Olot.

Fàtima Ayats, solista La Principal de la Bisbal: “Aquest espai és molt bonic, molt especial i molt gran, s’hi està molt bé. Està ennuvolat, però quina calor. ”

Ana Belén Quintana, solista La Principal de la Bisbal: “L’any passat va ser molt dur, ara ja es comença a normalitzar, però no podem fer ball encara.”

En més d’una hora i mitja de concert, el públic ha aplaudit i cantat des de les cadires, i només s’ha aixecat un moment, segurament el més emotiu, d’aquesta tarda de festa major.