Sant Joan les Fonts demana ajuda als Mossos per evitar que es repeteixin botellots al municipi

Es calcula que un miler de joves es va arribar a reunir ahir al polígon de les Coromines de Sant Joan les Fonts. No hi ha hagut desperfectes però sí restes de brutícia a tota la zona. L’ajuntament de Sant Joan les Fonts ha emès un comunicat on lamenta la manca d’efectius de Mossos en pobles com el seu, que no disposen de Policia Local pròpia, per evitar aquest tipus de concentracions.  Asseguren que entenen la necessitat d’oci dels joves, però se senten desamparats davant d’una situació que era previsible.

Maria Vidal, alcaldessa de Sant Joan les Fonts: “No és una cosa que un municipi com el nostre pugui abastar. Hem de vetllar perquè no hi hagi desperfectes greus i estar en comunicació amb Mossos. Estem en contacte amb ells, i que facin part de la seva feina”