The Rusties Blues Band ret homenatge a Robert Johnson en una tarda amb paraigües

Cinc de la tarda a la plaça de Braus. Els concerts de les Festes del Tura van continuar aquest dilluns amb l’actuació de la banda The Rusties Blues Band que, tot i la pluja, es va poder celebrar amb total normalitat.

Miquel Grifell, guitarra i veu de The Rusties Blues Band: És molt d’agrair que els ajuntaments en les seves festes majors apostin per altres tipus de música. Una aposta que des del món musical dels grups d’aquests estils més minoritaris de molt d’agrair.

Una actuació que estava prevista l’any passat al Parc Nou per presentar el darrer àlbum del quartet. El disc versiona algunes de les cançons més conegudes del gènere i recorda, sobretot, la figura de Robert Johnson. Com moltes estrelles que ha vist néixer la música, Johnson va tenir una vida dramàtica i una mort tràgica. Només té enregistrades prop d’una trentena de cançons, però la seva influència és molt gran.

Miquel Grifell, guitarra i veu de The Rusties Blues Band: Hem gravat el disc dedicat a aquesta figura i avui el presentem exclusivament.

Un viatge a través de la història del blues i un homenatge a la llegenda del bluesman que, com la veterana formació ha mencionat en diverses ocasions, va vendre la seva ànima al diable. La jornada va continuar amb el grup A Contra Blues, que també va presentar el seu treball més recent titulat Jab.