El CEF Bosc de Tosca recorda un any més a en ‘Licu’ amb tot un desplegament de futbol formatiu

Fa nou anys que en ‘Licu’ ens va deixar. Però la seva empenta, els seus ideals i la seva manera d’entendre la formació a través de l’esport, quedaran per sempre en aquestes instal·lacions. I és que la gent que gestiona ara el club té ben present, cada dia, a l’Enric Rodà. En el que va ser el novè any de la organització d’aquest torneig, Les Preses va rebre un total de 24 equips dissabte i dimenge que van brindar pràcticament 200 partits al públic. Pares, mares i aficionats van gaudir del futbol formatiu, el pal de paller del projecte del Bosc de Tosca i una prioritat també per a l’Ajuntament de Les Preses.


Albert Danés, CEF Bosc de Tosca: “És un homenatge a tots. A l’Enric, a la gent que treballa aquí cada dia, als nens i les seves famílies. El volum de partits és molt gran i es viu un gran ambient”.

Enguany no hi podien participar equips de fora de Catalunya, però hi van ser presents entitats de renom com la Damm, l’Espanyol, l’Andorra, el Figueres, l’Olot o l’Europa, entre d’altres. Hi van haver varis guanyadors de les competicions, però la veritable victòria va ser l’ambient de futbol formatiu viscut un any més a Les Preses.