Olot instal·larà càmeres d’intel·ligència artificial en alguns dels seus equipaments esportius

Un ull a cada pavelló. Un ull a les competicions de base per tothom qui les vulgui gaudir… des de casa. EsportPlus.tv és una nova plataforma digital que té com a objectiu instal·lar càmeres a 1.300 equipaments esportius catalans per al seguiment en directe de qualsevol competició. Un contingut que es facilitarà als usuaris a través d’una plataforma accessible des de qualsevol dispositiu.


De moment, pas a pas. 20 federacions ja han apostat pel nou canal, que vol arribar a l’ambiciosa xifra dels 1,5 milions d’usuaris al llarg dels primers 5 anys.

Amb la voluntat d’estendre’s pel territori, la ciutat d’Olot s’ha incorporat al projecte. Es treballa amb la previsió d’instal·lar sis dispositius a diferents equipaments segons l’acord que estan ultimant l’Ajuntament i la Fundació UFEC.

Amb la posada en marxa d’aquesta plataforma, els clubs podran disposar d’un sistema de retransmissió de les competicions que podrà arribar a més públic des de qualsevol dispositiu accedint als continguts tant en directe com en diferit.

Més d’un centenar d’instal·lacions esportives municipals a tot Catalunya disposaran dels dispositius de gravació automatitzada per a EsportPlus.tv a partir d’aquesta tardor. L’objectiu és arribar cobrir 2.000 esdeveniments esportius cada cap de setmana.