El Pot Petit fa vibrar el Parc Nou d’Olot amb dues sessions de l’espectacle “Vull cantar, vull ballar”

Amb alegria i música, així sonava un dels espectacles familiars que s’han programat aquests dies per Festes del Tura. Un imprescindible ja de totes les festes majors. El Pot Petit.


Mercè Munné i Siddartha Vargas, El Pot Petit: “Un públic amb molta energia, amb moltes ganes de passar-s’ho bé i en un lloc espectacular. El temps ha acompanyat, que pensàvem que potser plouria, però no. A més, el lloc era ideal.”

El mico, el Drac Rac o els pirates Rodamons són alguns dels personatges que no van poder faltar dins l’espectacle “Vull cantar, vull ballar”, un combinat entre música i teatre, danses i titelles que recollia el millor dels tres discos de la formació.

Mercè Munné i Siddartha Vargas, El Pot Petit: ”Sentim que l’únic que fer és intentar fer la feina ben feta, cantar, passar-nos-ho bé dalt de l’escenari i sobretot donar màgia i música a les famílies.”

De fet, l’èxit estava més que assegurat des d’un primer moment. Les entrades per al primer concert programat van esgotar-se en pocs minuts, fent que s’hagués de programar una segona sessió. El Pot Petit doncs, va omplir el Parc Nou de gom a gom fins adues vegades.

Mercè Munné i Siddartha Vargas, El Pot Petit: “La gent te ganes de ballar, de moure’s. Jo crec que de mica en mica tot s’ha de fer. Ara són distàncies, mascareta, estar asseguts…però esperem que això passi ben ràpid i que puguem gaudir com mai. En un espectacle familiar els nens el que volen és saltar, ballar, passar-s’ho bé i estar assentats a la cadira una hora ha de ser difícil.”

x