Encara s’haurà d’esperar una mica més per veure debutar el Gran Mestre Levan Aroshidze amb el Club Escacs Olot

Mica en mica totes les disciplines van fent passes de formiga cap a normalitat pre COVID. N’hi una però, que a nivell català encara ha decidit ajornar una mica més el retorn de les lligues: es tracta de la lliga catalana d’escacs, on participa el Club Escacs Olot i que no començaran fins a principis de 2022.


Levan Aroshidze, Gran Mestre i jugador del Club Escacs Olot: La Federació Catalana va anul·lar el campionat aquest any, volen començar ara ja, aviat, pe`ro al final es començarà a l’hivern, com s’havia fet sempre.

Levan Aroshidze ni tant sols ha pogut debutar amb el Club Escacs Olot, club pel qual va fitxar la temporada passada. Té ganes de començar a competir i d’anar a recuperant forma.

Levan Aroshidze, Gran Mestre i jugador del Club Escacs Olot: Amb la pandèmia, un any i mig fora, sense competir, hem perdut una mica la forma.

Aquests dies de Festes del Tura, però, hem pogut veure el Gran Mestre molt actiu a Olot. Va participar a les simultànies davant desenes de participants. L’Escacs Olot va poder recuperar per aquestes festes, també, el campionat popular, amb victòria de Ferran Delgà, seguit de Dante Raviña i Andreu Solà. Campionats populars que serveixen per seguir animant a la gent a practicar aquesta modalitat i sobretot, recuperar la presencialitat a l’hora de jugar a escacs.

Levan Aroshidze, Gran Mestre i jugador del Club Escacs Olot: Online no és el mateix. No pots fer popularització i la motivació no és la mateix, i amb aquest tipus d’actes, això és recupera, i els nens tornen a agafar interès pels escacs.

A l’espera que retornin les lligues, doncs, el Club Escacs Olot segueix organitzant campionats, el proper el Campionat Actius, el 19 de setembre.

 

x