La Terra de Remences torna aquest cap de setmana amb més de 2.000 participants

Presa de temperatures, gels hidroalcohòlics, amb adaptació d’avituallament, sense dutxes, sense fisios i sortides escalonades. Tot i així, la Terra de Remences aconseguirà sortir de Sant Esteve d’en Bas.


Toni Fité, organització: “Esperem que tot vagi bé, ens hem adaptat a totes les mesures. La gent no està tant animada i no serem els que érem habitualment, però arribarem als 2000 i creiem que havíem de fer l’esforç”.

El 15 d’agost es van tancar les inscripcions per a una cursa cicloturista reconeguda ja arreu del país.

La rebatejada Remences Energy Tools, si res no es torça, recorrerà les carreteres garrotxines, ripolleses i osonenques el proper dia 12 de setembre.

Amb dos recorreguts, un de llarg i un de curt com sempre, de 100 i 175 quilòmetres respectivament, s’espera que res no empitjori i que, per tant, es pugui fer la cursa amb totes les mesures que s’estipulin des del PROCICAT.

 

x