Un centenar de persones participen al 7è Campionat de pedra, paper i tisora

Moltes maneres diferents i estils diversos de jugar a un joc que tots coneixem des de la infantesa. El més fàcil d’aprendre del món, probablement: el pedra, paper, tisora.


Però aquest joc divertit i amè és des de ja fa unes quantes edicions, una manera de passar una gran tarda en família i entre amics. La Penya els Morruts, han pogut tornar a organitzar, després de dos anys, el campionat mundial, gràcies en part, al poc contacte que han de tenir entre ells els participants.

Josep Maria Coma, president penya els Morruts: “Va començar com una idea així, però estem molt contents que s’hagi consolidat. És una activitat familiar, que engloba moltes edats i portem el que podem dins les festes. És un joc molt bàsic, històricament tothom hi ha jugat i que al final, amb model de competició, hi juguen petits, grans i mitjans i aquesta és una mica la gràcia.”

Enguany, el 7è Campionat Mundial de Pedra, Paper i Tisora ha aplegat prop d’un centenar de persones i 32 equips, d’absolutament totes les edats, a la Plaça del Mig. En un campionat sense ànim de lucre i sense competitivitat, amb un quadre d’eliminatòries entre els diferents participants.

Mar Serrat i Roger Mir: “La primera vegada hi vam participar fa dos anys i ens ho vam passar súper bé i quan vam veure que estava al calendari no vam dubtar en tornar a participar.”

Paquita Moreno: “A mi m’agrada molt aquest joc, vinc cada any i m’ho passo molt bé amb aquest joc. La qüestió és participar i passar-ho bé. Les Festes del Tura són per gaudir-les.”

Tota una experiència amb un joc que no passa mai de moda i que, als més grans i els més petits, els segueix divertint.

 

x