La UE Olot vol estrenar-se a fora de casa, també, amb victòria. Dissabte contra el Vilafranca en directe per Olot TV (17h)

La Unió Esportiva Olot visita aquest dissabte a partir de les 5 de la tarda al Vilafranca, a la segona jornada de lliga a la Tercera Federació. Després de vèncer amb claredat a casa a la primera jornada de lliga davant el Castelldefels, els d’Albert Carbó tractaran de fer el seu joc davant un camp més petit i de gespa artificial, completament diferent a l’Estadi Municipal olotí.

Albert Carbó, entrenador UE Olot: Quan actues com a visitant i amb un terreny al qual no està acostumat, t’has d’adaptar a tot. Ho estem preparant a consciència. No vull donar pistes, però.

L’equip afronta el duel amb baixes importants al centre de la defensa: la ja sabuda de Carles Mas i la de Gerard Batalla, aquest segon per sanció. Dos homes més de banda com Blázquez o Bigas podrien ser els seus substituts. La bona notícia és que molt probablement Ferri López estarà disponible per aquest partit.

Pel que fa al Vilafranca, Carbó veu l’equip com a un dels rivals forts de la lliga, i que manté bona part del bloc de la temporada passada.

Albert Carbó, entrenador UE Olot: Han tingut algunes baixes importants, però s’han reforçat bé, han mantingut l’entrenador i veient la idea que segueixen des de fa anys, és un rival difícil.

El partit entre el Vilafranca i la Unió Esportiva Olot es podrà seguir en directe per Olot Televisió.