Núria Payola afronta l’europeu de salvament i socorrisme en el seu millor moment físic i mental, i a casa

La garrotxina Núria Payola ja ho té tot a punt per afrontar la competició més esperada de la temporada: el Campionat d’Europa de Salvament i Socorrisme que es disputa a Castelló la setmana vinent.

Núria Payola, nedadora Club Deportivo Natación Aldaia: Crec que aquest campionat d’Europa hi arribo amb el millor estat de forma que hi he arribat mai. Portem temps preparant aquest campionat amb la meva entrenadora, la Gemma Carnero, des de fa temps, i la veritat és que en tinc moltes ganes. Em veig bé físicament i mentalment forta, amb ganes de competir i lluitar.

L’any passat la pandèmia va impedir la celebració de campionats internacionals i enguany tornen. Payola ja va ser doble medallista en l’europeu del 2019, en proves de relleus, ara  vol, també, pujar al podi a nivell individual.

Núria Payola, nedadora Club Deportivo Natación Aldaia: Esperem que aquest any si les coses surten com han de sortir i faig les marques que toquen, a veure si puc guanyar alguna medalla a nivell individual.

D’objectiu general, però, es proposa millorar marques personals i intentar rebaixar algun rècord d’Espanya. A Castelló, començarà a competir a partir de dilluns tots els dies del campionat.

Núria Payola, nedadora Club Deportivo Natación Aldaia: Les meves principals proves són els 200m obstacles, 100 combinada i 200 súper socorrista, a la piscina. I a la platja el nedar a surf i alguna altra prova. I part d’això, també en proves de relleus.

Payola espera, també, un altíssim nivell al campionat continental, donat que la seva disciplina està clarament a l’alça. De fet, en aquest mateix europeu hi seran presents nedadors i nedadores que venen de participar als Jocs Olímpics de Tokio en altres modalitats. La nedadora garrotxina competirà al costat de casa, un al·licient més per fer un gran campionat a la setmana més important de l’any esportivament parlant, per a ella.

 

 

x