Unes 200 persones sortiran en bus de la Garrotxa per participar a la manifestació de l’11S de l’ANC

Després d’una diada de 2021 amb actes descentralitzats per prevenció de la COVID-19, l’independentisme tornen a Barcelona aquest dissabte per la diada de l’11 de setembre. La manifestació que promou l’Assemblea Nacional Catalana començarà a les 17.14 a plaça Urquinaona i es dirigirà a l’estació de França, on hi haurà l’escenari. El lema d’enguany és “Luitem i guanyem la independència”.

Magda Ripoll, coordinadora Assemblea Nacional Catalana Garrotxa: “És el dia que ens hem de retre homenatge, la gent estarà allà contenta i feliç, perquè és el nostre dia de festa major, que es demostri que hi som i no deixarem de ser-hi”

La coordinadora de l’ANC a la Garrotxa creu que a diferència d’altres anys, molts ciutadans s’hi desplaçaran en cotxes particulars, però igualment han volgut oferir el servei d’autobús per a unes 200 persones.

Magda Ripoll, coordinadora Assemblea Nacional Catalana Garrotxa: “En sortiran tres, ho hem fet amb prudència, i hem aconseguit tres busos ben grans. Cada dia tenim més mostres que cal ser-hi, que no hi ha res a fer, o som independents o no sobreviurem”

 Durant tot el dia, també hi haurà concentracions en d’altres punts de Barcelona, que culminaran en la manifestació de l’Assemblea a la tarda. Olot Televisió retransmetrà en directe l’acte de la Diada de la Generalitat, la Diputació i l’ajuntament de Girona, a partir de les 11h del matí.

 

 

 

x