Desenes de persones es concentren davant l’Ajuntament d’Olot amb motiu de l’11-S

Com cada 11 de setembre, l’Ajuntament d’Olot ha sigut l’epicentre de l’acte conjuntament organitzat per l’ANC-Garrotxa i Òmnium Garrotxa amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya. Ha sigut un acte breu que ha començat a les 10 del matí amb la hissada d’una estelada gegant, ha prosseguit amb un ball d’homenatge i la lectura del manifest.

Magda Ripoll, coordinadora de l’ANC-Garrotxa: És un homenatge a tots els nostres patriotes del 1714 fins als dies d’avui. Per això és tan important retre aquest homenatge de bon matí.

Glòria Bassets, membre d’Òmnium Garrotxa: Per nosaltres és important continuar manifestant-nos i reclamant el dret a l’autodeterminació.

Desenes de persones s’han concentrat davant el consistori per commemorar la jornada tot i la pandèmia. La majoria ho han fet vestits per l’ocasió, amb camisetes de proclama independentista o adornats amb una senyera o estelada.

x