Èric Vilanova, sobre la plantilla: “El clima que es respira al vestuari és sensacional i esperem que continuï així”

Cinc anys després, aquest curs el jugador garrotxí Èric Vilanova ha tornat a la Unió Esportiva Olot on, de moment, ha disputat tots els minuts possibles davant els dos conjunts en què s’han enfrontat els vermells. Vilanova ha destacat en una entrevista a La Banqueta d’Olot Televisió la bona adaptació de la plantilla “tot i ser un equip nou”, tot i que ha assegurat que el to físic encara no és l’ideal.


Èric Vilanova, quart capità de la UE Olot: Crec que som un vestidor amb molt de contrast, amb gent vetarana i molt jove. Crec que és un vestuari de moltes persones. El clima que es respira a dins al vestuari és sensacional i esperem que continuï així.

El migcampista ha admès que se sent orgullós que els companys dipositessin la seva confiança en ell per la quarta capitania. Vilanova ha afirmat que manté les mateixes característiques que fa cinc anys i que hi ha sumat experiència, intensitat i capacitat de recuperació. També ha destacat la importància d’aprofitar les ocasions a pilota parada.

Èric Vilanova, quart capità de la UE Olot: Molt orgullós de poder representar el vestuari, defensar els interessos del grup i poder ajudar en tot el que pugui. Crec que he guanyat amb els minuts, la confiança dels entrenadors i en el fet de saber estar dins el camp.

El garrotxí de 25 anys procedent del Peralada s’enfrontarà al Figueres durant la propera jornada a l’Estadi Municipal en un matx que ha considerat un “partit especial”. Vilanova també ha apel·lat a la influència de l’afició i, de fet, ha atribuït l’escalf del fortí olotí com un dels principals atractius perquè els futbolistes volen jugar al club vermell.

x