Les escoles poden decidir si els diferents grups interactuen o no a l’hora del pati

Fins a finals del mes de març, l’Escola de Les Planes d’Hostoles no va haver de confinar cap grup el curs passat. El transcurs de l’any lectiu va ser valorat molt positivament, ja que es va demostrar que el protocol aplicat pel centre era eficaç. S’espera amb il·lusió la nova etapa comença avui, amb unes mesures molt semblants a les que van funcionar el curs passat però diferents i més flexibles en alguns aspectes.

Mònica Fabrelles, cap d’estudis CEIP Sant Cristòfol: “A l’hora del pati hi haurà més flexibilitat. L’any passat se sortia per grups bombolla i aquest any hem decidit ajuntar-los, tot i que aniran amb mascareta. La nostra és una escola petita i amb grups tant reduïts, creiem que és la millor decisió”.

A les portes de l’escola, un primer dia molt distret. Alguns menuts, amb nervis i dubtes. D’altres ho tenien més clar. I a alguns l’estiu els ha agradat tant que no volen que s’acabi.

 

 

x