Les germanes Bobrina protagonitzen el segon concert del 19è Festival de música de Besalú

El monestir de Sant Pere de Besalú va omplir-se ahir diumenge de música clàssica. Les germanes rus-búlgares Maria Bobrina i Desislava Bobrina han estat les protagonistes de la segona jornada del Festival de música de Besalú, que enguany arriba ja a la 19a edició. Les germanes Bobrina, han tocat des de clàssics vienesos fins a música contemporània, incloent peces per a 4 mans i 2 pianos.

Maria i Desislava Bobrina, artistes: “Estic una mica nerviosa perquè l’atmosfera aquí és molt bonica. Si, jo també estic molt nerviosa però estic molt feliç de poder tocar en aquesta església.”

Aquest any, Maria i Desislava van participar al Festival Internacional de Música en Línia «Compositors jueus amb orígens alemany». A més, el seu duo de piano va guanyar el 1r Premi del Concurs Internacional de Pianistes Oberts «Primavera 2021 de Moscou a Rússia.

El Festival seguirà la seva programació el proper diumenge 19 de setembre amb un recital de piano sol. El pianista Georgi Mundrov interpretarà un programa variat amb obres de Scarlatti, Chopin i el conegut “Carnaval” de Schumann, conjunt de peces petites que fan referència als diferents personatges d’un ball de disfresses.