Un Olot millor i amb més ocasions que el Vilafranca no passa de l’empat en el seu primer desplaçament (0-0)

Empat sense gols en el partit entre el Vilafranca i la Unió Esportiva Olot corresponent a la segona jornada de lliga a la Tercera Federació.

Albert Carbó ha optat per posar Bigas al centre de la defensa, per suplir les baixes de Carles Mas i Gerard Batalla, i mantenir Blázquez a la banda. La Unió Esportiva Olot ha començat el partit amb una bona ocasió de Sergi Arranz, després d’una recuperació de pilota dels garrotxins. Els primers minuts del partit, però, han estat de tempteig per part dels dos equips. El Vilafranca no ha tingut la primera ocasió clara fins havent passat els primers 20 minuts de partit a càrrec d’Escofet. Els últims minuts de la primera part, però, han estat de l’Olot del tot: primer amb un xut d’Ot Serrano, després amb una arribada d’Eloi Amagat i poc abans del descans, el mateix Amagat ha estat a punt d’enviar un xut de falta al fons de la xarxa, però el porter local la refusat i enviat al pal, evitant el primer dels garrotxins. L’Olot ja feia minuts que estava disposant més de la possessió de la pilota.

A la segona part el Vilafranca ha tingut una bona ocasió només començar, però David Romo no ha aconseguit avançar el seu equip. Els dos equips ho continuaven intentant, però el gol no ha arribat. Enric Vallès ha estat a prop de posar el 0 a 1 en un llançament de falta al minut 79, però la pilota se n’ha anat lleugerament desviada. El mateix Enric Vallès ha estat novament a prop del gol, després d’una rematada de cap a la sortida d’una falta, que ha aconseguit aturar Casamayor. Al 87, novament, el porter del Vilafranca ha Salvat el seu equip, aturant un altre xut de falta d’Eloi Amagat. El Vilafranca ha tingut una darrera ocasió just a pocs minuts del final però Albert Batalla ha estat atent en l’u contra u. La UE Olot ha estat millor que el Vilafranca a la segona part però no ha aconseguit transformar cap de les ocasions que ha tingut i el partit ha acabat amb empat sense gols.

 

Dos partits, una victòria i un empat

Amb l’empat contra el Vilafranca la UE Olot segueix sumant i seguirà a la part alta de la classificació. El proper partit será el cap de setmana que ve en el derbi gironí contra el Figueres i que es jugarà a l’Estadi Municipal d’Olot. El partit entre el Vilafranca s’ha pogut seguir en directe per Olot TV i Xala, amb la Xarxa de Televisions Locals. Dilluns a les 21.30h, les millors imatges del partit a La Banqueta.

 

 

Foto: UE Olot

x