Comencen les obres a les rambles de Les Planes d’Hostoles

Dins del pla d’actuació que té previst l’Ajuntament de Les Planes, en el qual s’hi invertirà un milió i mig d’euros, un dels que més cridarà l’atenció serà el canvi que se li farà a la rambla. Han començat a treballar-hi les màquines i en els propers dos mesos es durà a terme una intervenció.


Eduard Llorà, alcalde de Les Planes d’Hostoles: Els veïns han estat molt valents amb la seva proposta sorgida del procés participatiu. Quedarà la rambla amb un sol carril central de circulació i molts metres d’enjardinament i vorera als costats. Serà una zona més verda, amb menys aparcaments i que es gaudirà més que fins ara.

Un nou projecte, doncs, que se suma al paquet que inclou enllumenat, circuit d’aigua, fonts i safarejos del poble i arranjaments.

x