El sector de l’oci nocturn comença a perdre l’esperança

Encara li queda optimisme a l’oci nocturn garrotxí de cara al futur més immediat?

Bernat Montes, propietari Stromboli i Lux Olot: Haig de dir que no, més que res perquè no tenim ni data d’obertura, ni calendari. No volem més ajudes, no volem cap privilegi. Només volem treballar.


Les factures s’acumulen i els impostos es paguen religiosament.

Bernat Montes, propietari Stromboli i Lux Olot: Per descomptat paguem tots els impostos. Comptem amb la comprensió i l’ajuda dels propietaris en alguns casos, però la paciència té un límit. Alguns ja no en sortiran i d’altres no sabem fins on podrem arribar.  

Mentrestant, a la Garrotxa, polígons plens de botellots… i sales sense vida. Els joves canvien els tamborets de les discoteques… pels seients dels cotxes. I els propietaris van comptant els dies… i les factures, mentre des de les institucions asseguren que no hi ha cap pla per a una reobertura que està pendent dels imprevisibles números que ens deixa setmanalment aquesta pandèmia.

x