HIPRA subministrarà 50 milions de vacunes contra la COVID-19 a Vietnam

La farmacèutica HIPRA, establerta a Amer i amb directius garrotxins, ha signat un acord per subministrar 50 milions de dosis de la seva vacuna contra la COVID-19 al Vietnam. El subministrament es durà a terme un cop s’hagin realitzat els estudis clínics locals i s’hagi obtingut l’autorització per part de les autoritats vietnamites.


Segons HIPRA, el govern de Vietnam s’ha interessat per la seva vacuna pel fet que utilitza la proteïna recombinant, dissenyada per optimitzar la seguretat i induir resposta immunitària neutralitzadora al virus de la COVID-19; també pel fet que es pugui conservar entre 2 i 8 graus, facilitant així la seva distribució i logística. L’acord entre les dues parts es va signar aquest dissabte a Helsinki, Finlàndia, on hi van ser presents directius de l’empresa farmacèutica i el govern vietnamita. HIPRA segueix mantenint converses amb altres governs per establir nus acords i treballar per la vacunació arribi a tot el món.

 

Foto: HIPRA

x