L’Ajuntament d’Olot posa en marxa la primera fase del Pla d’Asfalts per millorar i renovar diverses calçades, ferms i voreres

Tret de sortida aquest mes de setembre als treballs de millora del paviment en un total de trenta carrers de la ciutat d’Olot. La previsió és que els treballs s’allarguin uns dos mesos. Pel que fa a l’ordre, s’ha volgut començar les obres en aquells trams i vies que es troben més pròxim a centres educatius.


Aniol Sellabona, regidor de Via Pública: Hem anat per ordre de prioritat, ara que comença el curs, i a poc a poc anirem fent tot el previst segons el volum de trànsit i la urgència.

Paral·lelament a l’asfaltatge, també s’han previst treballs en l’àmbit de senyalística viària, seguretat i reurbanització així com la creació de noves canalitzacions i rebaixos de pas de vianants i voreres.

x