L’àrea de jocs infantils al Firal Petit ja es troba en funcionament

Els nens i nenes ja poden gaudir sense problemes de la nova àrea de jocs infantils al Firal Petit, que ja es troba en total funcionament, després que a finals de juliol l’Ajuntament d’Olot anunciés el començament de les obres. Uns treballs que van finalitzar just un dia abans de les Festes del Tura. El nou espai compta amb llits elàstics, un anell giratori, semiesferes de cautxú i un petit volcà amb desnivell que, a banda de funcionar com un tobogan, ja forma part del nou ecosistema olotí.


Aniol Sellabona, regidor de Serveis Urbans de l’Aj. Olot: Penso que hem aconseguit que sigui un espai jugable. Un espai de jocs compartit.

L’espai que forma part de la nova filosofia que ha volgut aplicar el consistori, apostant per una zona de joc amb els elements interconnectats i pensats perquè els infants puguin jugar-hi al mateix temps.

Aniol Sellabona, regidor de Serveis Urbans de l’Aj. Olot: La valoració, fins ara, és molt positiva. No només dels infants, sinó de les famílies i veïns. Nosaltres sempre vam creure que aquest havia de ser l’emplaçament. Vull recordar que venia d’un procés participatiu on va participar molta gent. 

Els anteriors jocs infantils que es trobaven el Firal Petit s’escalfaven molt per la calor i, finalment, es van retirar fa dos anys. El passat mes de març es van col·locar al barri de La Caixa.

x