L’Oficina de Turisme d’Olot detecta visites més llargues als establiments turístics aquest estiu

L’Oficina de Turisme d’Olot ha detectat aquest juliol i agost un augment del nombre de visitants i estades més llargues als establiments turístics de la ciutat. De fet, els hotels s’han mogut entre el 55,9 i el 73% de la seva capacitat durant aquests mesos.


Estanis Vayreda, regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Olot: Aquest és un dels objectius que fa molt de temps que treballàvem. Que la gent no ens visiti només un dia.

Unes visites protagonitzades per famílies i parelles. Aquest és el perfil majoritari del visitant. Enguany, de fet, s’ha consolidat el turista procedent de l’Àrea Metropolitana i de comunitats autònomes properes com ara València, Aragó i Madrid. El consistori ha assegurat que ja està creant estratègies per recuperar el visitant internacional, molt minvat per la situació sanitària.

Estanis Vayreda, regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Olot: No era habitual que Olot en aquestes èpoques de l’any tinguéssim molt de turisme. Hem estat sempre una ciutat i una comarca on tradicionalment el turisme ens ha vingut més a la tardor.

L’Oficina de Turisme ha atès 6.013 persones durant aquests mesos, un augment del 35,5% respecte del mateix període de l’any passat. A més, les visites al web de Turisme Olot s’han vist lleugerament incrementades.

x