Agnès Algueró no deixa perdre el ‘Temps’ i estrena el seu primer àlbum ‘Bosc Endins’

Fa tres mesos, la cantant Agnès Algueró va publicar el senzill ‘Temps’, un tema que va sorprendre positivament i va tenir molt bona rebuda entre el públic. I aquesta setmana la garrotxina ha estrenat el seu primer àlbum anomenat ‘Bosc Endins’. Un disc de 13 cançons i més de 43 minuts de música que busca travessar un bosc imaginari.


Agnès Algueró, cantant: Parla d’amor, de mons imaginaris, de gelosies i de temes molt diversos. Penso que el títol ho engloba tot. És com entrar en un bosc i que et vas trobant diverses coses.

Les cançons es van poder escoltar en primícia durant el concert-presentació que va protagonitzar Algueró, conjuntament amb Jèssica Mellado, durant les Festes del Tura a la plaça de Braus. Un concert que va agradar, i molt, en una plaça plena d’ànima que no es va cansar d’aplaudir i tornar a aplaudir la jove promesa.