Alguns dels millors palistes catalans seran presents a l’Open Ciutat d’Olot organitzat pel CTT Olot

Xevi Sellas, vicepresident CTT Olot: Algun jugador de primer nivell del tennis taula català, possiblement els tinguem enguany en aquesta tercera edició de l’Open.

Dit i fet. Aquest dissabte el pavelló municipal d’esports d’Olot acull una nova edició de l’Open Ciutat d’Olot de Tennis Taula organitzat pel Club Tennis Taula Olot, i allà hi seran presents Joan Massip i Marc Duran, números 1 i 4, respectivament, del rànquing català, jugadors del Club Tennis Taula Borges, i que juguen a la màxima competició europea d’aquest esport.


El torneig olotí mira d’agafar novament l’embranzida que va agafar abans de la pandèmia. Puntuarà pel rànquing català absolut i repartirà 1.300 euros e premis en metàl·lic. Es disputaran fins a tres categories: absoluta, amb mig centenar de palistes, Open Català, amb 48 jugadors i infantil, amb 40 participants, superant, en total, en una vintena el nombre de jugadors de l’anterior edició.

Al torneig també hi seran presents una gran representació de jugadors del Club Tennis Taula Olot, encapçalada per Diogo Pinho, que ja ha guanyat el torneig, Marc Caymel i Arnau Roca. Així com Jordi Dot, Sergi Bahí, Oriol Puigmal i Victor Flores. Tots ells competiran a l’absolut. També hi seran presents altres jugadors del cub que competiran a l’open Català i a infantil.