El Planestiueja’t 2021 “ha superat les expectatives” i valorarà “nous formats” per la propera edició

El festival Planestiueja’t ha superat totes les expectatives d’aforament i ha arribat als 4.500 assistents. Una xifra que representa 500 persones més que la darrera edició. L’alcalde de les Planes d’Hostoles Eduard Llorà ha assegurat al programa L’Alcalde Respon d’Olot Televisió que l’organització està molt satisfeta amb la participació d’enguany.


Eduard Llorà, alcalde de Les Planes d’Hostoles: Estem contents. Les restriccions feien que havíem de canviar d’espai i fer-ho en un lloc nou. Hem sortit d’aquesta comoditat que teníem alguns anys i ho hem fet en un espai molt més ampli que ens ha permès explorar nous formats de concerts que hem vist que també han agradat.

Una organització que no descarta buscar nous formats de concert de cares a la propera edició, tot i que ha assegurat que pretén recuperar els espais de petit comitè o menys espaiosos, com per exemple, les actuacions en jardins, restaurants o masos.

Eduard Llorà, alcalde de Les Planes d’Hostoles: Hem començat a pensar en el format. Jo crec que tornarem a fer els concerts que havíem fet en alguns dels allotjaments on s’havien fet.

Llorà ha volgut destacar 1.300 persones que van assistir a la festa solidària infantil amenitzada per Xiula i Di-Versiones. Una jornada en què es van recaptar 13.000 € i que l’organització va entregar a la Fundació Albert Bosch, de Noel Alimentària, que lluita contra el càncer infantil.