Núria Payola, a un pas de la medalla als 200m supersocorrista als europeus

Després de l’or aconseguit en la prova de 200 metres obstacles, Núria Payola segueix competint en les diverses proves del Campionat d’Europa de salvament i socorrisme, que s’està disputant a Castelló de la Plana (País Valencià).


Aquest dimarts a la tarda va nedar la seva principal prova, els 200 supersocorrista. En aquesta ocasió, però, la nedadora del Club Deportivo Natación Aldaia es va quedar a un pas de la medalla: va ser quarta amb un temps de 2:23.13, quedant-se a poc menys d’un segon del bronze que es va endur la francesa Julien Camille. L’or i la plata van ser per les dues nedadores italianes: Paola Lanzilotti i Francesca Cristetti, respectivament, i que van nedar a un gran nivell: totes dues per sota dels 2 minuts i 22 segons. Núria Payola seguirà competint al llarg d’aquesta setmana en les proves per equips.

 

Foto: Real Federación Española de Salvamento y Socorrismo (RFESS)