Aquest cap de setmana torna a rodar la pilota al futbol territorial. La 2a Catalana ho fa dues temporades després

Aquest cap de setmana torna la competició al futbol territorial. Segurament els equips de Segona Catalana són els que més ganes tenen que comenci la competició donat que no la juguen des d’abans de la pandèmia.


Jan Miquel Salavedra, entrenador CEF Bosc de Tosca: A veure si podem començar i acabar amb normalitat aquesta lliga que fa dos temporades que no la podem jugar amb normalitat i regularitat.

Besalú, Sant Jaume i Bosc de Tosca ha quedat enquadrats al Subgrup 1A, amb nou equips més, que disputaran una nova fase de competicions amb els altres 12 equips de l’altre subgrup. La categoria en el grup dels garrotxins passa a tenir 24 equips, pels 18 que tenia anteriorment. Els primers de cada grups lluitaran per pujar i els segons i tercers disputaran unes eliminatòries per lluitar per l’ascens.

Jan Miquel Salavedra, entrenador CEF Bosc de Tosca: Què pot fer que hi hagi aquests dos subgrups? Doncs que començar malament penalitzi molt, i que costi enllaçar amb la part alta.

També comença la lliga a Tercera Catalana, amb 18 equips, al grup 19è set dels quals garrotxins: Escola de Futbol Garrotxa, Sant Privat, Les Planes, Les Preses, Sant Roc, Hostoles i Santa Pau. També seran 18 equips al grups 27è de la Quarta Catalana, amb la meitat d’equips garrotxins: Castellfollit, Sant Pere Màrtir, Maià, Montagut, Atlètic Olot, Joanetes, La Canya, les Preses B i Vall d’en Bas. Exactament els mateixos que la temporada passada. Qui també començarà la lliga serà el femení d la Unió Esportiva Olot: ho farà diumenge al camps del Santaperpètua, al grup següent de la Primera Divisió Catalana.

Aquest divendres al programa La Banqueta podran veure completa l’entrevista amb Jan Miquel Salavedra, parlant de l’actualitat del Bosc de Tosca aquesta temporada.