Cap de setmana d’escacs amb el Torneig Actiu d’Olot, amb prop d’un centenar de participants

El Club Escacs Olot tancarà la sèrie de campionats organitzats durant el mes de setembre amb la celebració del Torneig Actiu d’Olot, que es durà a terme aquest diumenge al matí al pavelló municipal d’esports de la capital garrotxina. Es tracta d’una competició on s’hi podran veure jugadors de nivell, com el xilè del Granollers-Canovelles Luís Rojas o Cristian Fernández del montes, així com alguns dels millors jugadors del Club Escacs Olot o vinculats a l’entitat olotina, com Pol Sabrià, Abel Lázaro, Eduard Aymerich, Jordi Triadú o Juan Alber García.  El torneig es jugarà a nou rondes i en format 10+2.


Miquel Canal, vicepresident Club Escacs Olot: 10 + 2 és el tempos del rellotge. Cada jugador durant la partida té 10 minuts, més dos segons d’increment cada cop que premen el rellotge.

El torneig comptarà amb una norantena de participants de més d’una vintena de clubs d’arreu de Catalunya. Serà, també, un campionat amb premis en metàl·lic: els vencedors s’enduran 200 euros, 100 euros pel segon i 50 pel tercer.

x