El Rock&Beer obre aquest divendres la Festa Major de Castellfollit de la Roca

Aquest cap de setmana, igual que Besalú, Riudaura i Sant Esteve d’en Bas, Castellfollit de la Roca està de festa. El primer dels actes serà precisament aquest divendres a partir de les 8 del vespre, quan tindrà lloc la 2a edició del Rock&Beer amb la presència de la Cervesa Artesana POCH’S, foodtrucks que oferiran el sopar, i el concert dels PDP Experience.


Bàrbara Asencio, regidora comunicació Aj. Castellfollit de la Roca: “Hi ha un concert a les 10 del vespre, però abans arriba una foodtruck. Ens farà el servei de sopar, una mica de degustació de cervesa al llarg de tot el concert aprofitant que tenim un mestre cerveser al poble, en Poch’s.”

Malgrat que el municipi segueix apostant per donar-li més importància a la festa de la Germandat al maig, aquests dies de setembre és la festa major. Enguany, realitza un el tradicional reconeixement a la Gent Gran i als Infants castellfollitencs. Així que des de dissabte i fins dilluns, Castellfollit s’omplirà amb inflables, llits elàstics i fins i tot un circuit d’aventura per als més menuts, a més de concerts i espectacles a càrrec de La Principal d’Olot i la Cia Anna Roca i partits de festa major amb Unió Esportiva Castellfollit.

Bàrbara Asencio, regidora comunicació Aj. Castellfollit de la Roca: “De fet teníem intenció de donar-li més importància a la festa del maig. Coincidint amb inici de festivitats, d’estiu…i llavors havíem deixat la del setembre per fer una mica d’homenatge a la gent gran i als infants del poble.”

Tots els actes amb els seus respectius horaris, així com les instruccions per inscriure’s en cas que sigui necessari, els poden trobar al web de l’Ajuntament de Castellfollit de la Roca.