Les entitats sobiranistes garrotxines es concentren a Olot per donar suport als CDR processats

Una trentena de persones, la majoria membres de les entitats sobiranistes garrotxines, es van concentrar ahir a la tarda a l’exterior dels Jutjats d’Olot.


Ho van fer per mostrar el seu suport als processats en l’Operació Judes, en concret 13 membres dels CDR, que aniran finalment a judici acusats de pertànyer a una organització terrorista. A més, a nou d’ells se’ls processa també per tinença, dipòsit i fabricació de substàncies o aparells explosius i inflamables de caràcter terrorista. L’operació es va produir la matinada del 23 de setembre del 2019.

La reivindicació i el missatge de la concentració ahir a Olot va ser la de que les CDR no són terroristes ni pertanyen a cap banda criminal. Des de les entitats sobiranistes ho veuen com una nova maniobra de l’Estat Espanyol per seguir orquestrant la repressió.