L’Espai Cràter i l’urbanització del seu voltant avancen segons el calendari previst

Les actuacions al carrer del Roser ja són ben visibles i ara la urbanització de la zona del futur Espai Cràter continua amb els treballs de la banda del carrer Macarnau.


Segons el que té previst l’Ajuntament, hi apareixerà un nou parc urbà amb la idea que es converteixi en una zona tranquil·la, perquè passejar-hi sigui agradable per als veïns. Mentrestant, es va fer un pas alternatiu per als veïns de Sant Francesc per tal de mantenir les seves comunicacions, així com per als veïns i les veïnes del carrer de les Estires. L’Espai Cràter avança al mateix temps que la urbanització del seu voltant, complint, segons assegura l’equip de Govern, amb el calendari.

Aniol Sellabona, regidor de Via Pública: “S’està complint amb tots els terminis. Esperem que a final d’any estigui tot a punt per la gent de la ciutat i la que ens visiti d’altres llocs”.

Per tant, segons el que es va preveure en darrera instància, Olot tindrà l’Espai Cràter aquest 2021, i aquest equipament comptarà amb la urbanització prevista segona el seu calendari.

x