Núria Payola aconsegueix dues medalles més als europeus de salvament i socorrisme

La nedadora garrotxina Núria Payola ha aconseguit dues medalles més aquest dijous a la cinquena jornada dels europeus de salvament i socorrisme que s’estan disputant a Castelló de la Plana, al País Valencià.


Un cop acabades les proves de piscina, aquest dijous començaven les proves que es disputen al mar i la nedadora de la selecció espanyola i el Club Deportivo Natación Aldaia, i entrenada per Gemma Carnero, s’ha proclamat subcampiona d’Europa absoluta a la prova de nedar a surf, a nivell individual, i ha obtingut el títol continental juntament amb la seva companya, Lucía Eguiluz de Celis, a la prova de rescat amb taula. Aquestes dues medalles s’han de sumar a la medalla d’or aconseguida dilluns als 200 obstacles a la piscina.

 

Foto: Real Federación Española de Salvamiento y Socorrismo (RFESS) @RFESS1