L’Hoquei Olot disputa a partir d’aquest cap de setmana la Lliga Catalana Plata

L’Hoquei Olot tindrà la seva primera presa de contacte amb la competició aquest diumenge a la pista del Vendrell, en l’estrena de la Lliga Catalana Plata. Serà el primer de tres partits: dimecres s’enfrontaran al Barça B i el diumenge de la setmana que ve rebran el Sant Cugat.


Els de Jordi García estan al grup 3 dels 4 que hi ha, i només el primer de cada grup accedirà a les semifinals del cap de setmana del 2 i 3 d’octubre. Els olotins afronten la competició com una manera de sumar més minuts a falta, encara, d’un mes per l’inici de la OK Lliga a nivell estatal.

Jordi García, entrenador CH Olot: Hem de destacar que és una competició inclosa a la pretemporada i segurament tots els equips estan provant coses i estan en carrega física d’entrenaments.

Fins el moment el tècnic del club olotí està més que satisfet dels seus jugadors; de com estan anant els entrenaments i la preparació pel repte de l’OK lliga Plata: nou per alguns jugadors i pel propi entrenador des de la banqueta.

Jordi García, entrenador CH Olot: estic molt content dels jugadors i crec que ells em demostren que també, de com estem treballant, sobretot.

Amb el que tots coincideixen, però, és amb la ganes que arribi el 16 d’octubre: data d’inici de l’OK Lliga Plata. Entrenador i jugadors són conscients que necessiten fer pretemporada per arribar en les millors condicions al debut a la lliga, però tenen ganes que les següents setmanes passin ràpid i bé.

Jordi García, entrenador CH Olot: Necessitem la pretemporada per posar-nos a to, i ja tenim il·lusió i anem de mica en mica en aspecte tècnics, tàctics i en la part física, però el cert és que tinc moltes ganes de començar la lliga.