L’Olot vol seguir fent-se fort a casa contra el Figueres, en el primer derbi gironí del curs

La Unió Esportiva Olot vol continuar fent-se forta a casa i aquest diumenge rep el Figueres, en el primer derbi gironí del curs a la Tercera Federació pels d’Albert Carbó. Balanç positiu de la victòria davant el Castelldefels i l’empat contra el Vilafranca per part del tècnic olotí, que dona tranquil·litat a jugadors i cos tècnic. Aquest és el Figueres i el duel que espera Albert Carbó.


Albert Carbó, entrenador UE Olot: Un Figueres amb extrems purs ràpids, que viuen de l’u contra u i ataquen per fora i haurem d’estar atents. I amb pilota tractarem de ser un Olot atrevit, dominador i que forci al rival.

La Unió Esportiva Olot ja es va enfrontar al Figueres durant la pretemporada al torneig de l’Estany. Sobre coses a millorar.

Albert Carbó, entrenador UE Olot: Hem de controlar sobretot situacions amb pilota de no forçar. Sí que durant la pretemproada hem forçat atacs ràpids, i hem assumit pèrdues i riscos. I quan el rival no ens arpeta, hem de dominar més amb la possessió de la pilota, però sempre mirant la porteria rival.

Carbó recupera per aquest partit a Gerard Batalla, que torna de sanció, però perd Ferri López, que ha recaigut i possiblement estarà dues setmanes de baixa. A ell se li suma la baixa de Carles Mas. La resta de l’equip, disponible pel duel d’aquest diumenge a les cinc de la tarda, amb crida a l’afició per venir a animar.

Albert Carbó, entrenador UE Olot: Esperem que vingui molta gent a l’estadi i més amb la promoció que es fa des del club, amb un soci i un acompanyant. Esperem una afluència bona de públic.

El partit es podrà seguir per Olot Televisió, a través de diverses connexions pel programa En Joc de La Xarxa de Televisions Locals.