L’Olot s’endú els tres punts davant el Figueres en un partit boig a l’Estadi Municipal (4-3)

Partit boig a l’Estadi Municipal on aquest diumenge hi han assistit 786 espectadors. La Unió Esportiva Olot s’ha endut els tres punts davant un Figueres que ha donat guerra fins al final.


Els primers deu minuts han sigut de tempteig per part dels dos conjunts, tot i que els vermells han gaudit de més possessió. El Figueres només feia perill al contraatac. En tot cas, els visitants han aconseguit estrenar el marcador mitjançant Joel Arimany al minut 30, immediatament després que l’àrbitre anul·lés una diana d’Enric Vallès. La reacció de l’Olot ha sigut rapidíssima i tres minuts després Kilian Villaverde ha rematat una pilota a la frontal de l’àrea que s’ha colat a la porteria.

La segona meitat ha sigut esbojarrada i amb moltes anades i vingudes. Al minut 48, Joel Arimany ha tornat a avançar els visitants amb una bona rematada dins l’àrea. De nou, però, el conjunt d’Albert Carbó ha reaccionat una altra vegada, aquesta vegada, amb un gol d’Uri Ayala. I al minut 54, després de l’empat, l’Olot ha posat el 3-2 a l’electrònic, amb un bon cop de cap de Gerard Batalla. S’avançaven els olotins per primera vegada durant el matx. El partit no podia ser més igualat, quan al minut 63, Urri ha col·locat l’empat, amb un error defensiu dels vermells. La força i energia de la grada, però, han empès a l’Olot a anotar el quart gol amb una bona centrada que ha rematat a porteria buida Moha. Un partit completament boig en què els tres punts s’han quedat a casa.