Dos anys després, Les Planes celebra les jornades de la Fira de Circ i Natura

Les Planes va celebrar aquest cap de setmana dues activitats enfocades a joves  nens. Es tracta d’unes iniciatives sorgides arrel d’una assemblea jove celebrada en el marc de la redacció del Pla Local la tardor del 2019.


Diferents joves van fer una sèrie de propostes com aquesta que veiem en pantalla. El divendres, els més menuts podien acostar-se a l’Àrea de Pícnic del Jonquer per practiar malabarismes, equilibris i jocs relacionats amb el circ. Els mateixos joves del poble van muntar diferents postes en una jornada que va comptar també amb música en directe.

D’altra banda, dissabte es va fer un altre activitat, en aquest cas de rol en viu. Els participants van recollir pistes pel poble en un joc que transformava Les Planes en l’últim refugi del món per culpa d’un virus que ha posat el planeta en quarentena.

x