El Tranport A Demanda (TAD) finalitza el primer estiu de funcionament amb bones dades

El mes d’agost, de mitjana, el Transport a Demanda de la Vall d’en Bas va registrar 95 usuaris per setmana. Aquestes suposen un increment respecte al mes de juliol i ja situen el nombre de viatgers per sobre d’altres línies ‘clic.cat’ de les comarques de Girona que tenen el mateix funcionament. De fet, el dia de més viatgers registrat fins ara va ser el 20 d’agost amb un total de 47 viatgers.


Des de l’Ajuntament de la Vall d’en Bas fan bon balanç també d’aquestes xifres que permeten, per primera vegada, desplaçar-se en transport públic per tots els pobles de la Vall sense fer ús del vehicle privat.

Lluís Amat, alcalde de la Vall d’en Bas: “Crec que el balanç és molt positiu, però perquè hi ha hagut una bona feina anterior. Mirar de col·locar moltes parades al voltant de tota la Vall, una bona connexió amb Les Preses, Riudaura i Olot…un horari ampli, que cobrim més de 6 hores. Vam fer en el seu moment una bona informació i una bona explicació.”

L’expectativa, a més, és que el servei creixi ara amb l’inici del curs escolar i de les activitats extraescolars. De fet, part del disseny horari i del sistema, està pensat per atendre el col·lectiu jove i també a la gent gran, ja que hi ha connexions amb el pavelló, camp de futbol o el consultori, per exemple.

x