Reobertura de l’oci nocturn només en espais exteriors i fins les 3 de la matinada

El Govern permetrà la reobertura de l’oci nocturn només en espais exteriors i fins a les 3 de la matinada a partir de la nit d’aquest dimecres al dijous. A aquest horari se li haurà de sumar mitja hora més, fins 2/4 de 4 de la matinada com a marge per tancar.


Es fa així un primer pas després de moltes setmanes de tancament i de moment es deixen els locals interiors per a més endavant, ja que se’n preveu la reobertura pel 15 d’octubre i amb passaport Covid. Per altra banda, es manté l’obligatorietat de la mascareta i no es permet el ball ni en l’oci exterior ni interior. D’altra banda, el Govern també pren mesures sobre la restauració, que també podrà allargar el seu horari fins a la 1 de la matinada, 30 minuts més del que pot obrir ara. Tot i això, es continua mantenint l’aforament de 10 persones a l’exterior i 6 a l’interior per cada taula.

x