El camp municipal Josep Guàrdia i Rodà de Les Planes d’Hostoles, a punt de ser de gespa artificial

L’Ajuntament de Les Planes d’Hostoles ha assegurat al programa L’Alcalde Respon d’Olot Televisió que a finals d’any conclourà la instal·lació de gespa artificial al camp municipal Josep Guàrdia i Rodà. El consistori estava a punt per treure a concurs l’actuació l’any passat, però va preferir esperar un any més, a causa de la pandèmia.


Eduard Llorà, alcalde de Les Planes d’Hostoles: Ens permetrà practicar esport de forma molt intensiva. Podrem obrir altres campionats. Serà un equipament que podrem gaudir molt més del que podem gaudir ara.

Un total de 250.000 € que el consistori va dedicar a una adequació de tota la zona esportiva, com ara a una reforma integral dels vestidors, el servei de bar i, ara també, a la instal·lació de la nova gespa artificial. El nou canvi suposarà un alleujament per a l’Ajuntament, que temps enrere va haver de fer front a diversos problemes provocats per la pluja o, fins i tot, pels porcs senglars. Un camp de futbol que, segons el batlle, no veurà modificada la seva essència.