Guillem Albà, protagonista de la festa de presentació de la temporada d’Olot Cultura

I d’aquesta forma el conegut actor, pallasso i director de teatre Guillem Albà celebrava l’inici de la nova temporada d’Olot Cultura en una festa de presentació que va omplir l’Hospici d’Olot de cultura.


Ricard Sargatal, director de l’Àrea de Cultura i Educació de l’Ajuntament d’Olot: Buscàvem una persona que fos molt showman i que ens encomanés optimisme i alegria.

Albà va arrencar desenes de somriures entre el públic en un espectacle molt dinàmic. Els assistents van poder veure diversos vídeos promocionals de la nova temporada i presenciar una intervenció optimista de l’alcalde de la ciutat, Pep Berga. L’organització va remarcar la importància de donar el tret de sortida al nou curs amb tanta força i amb un convidat de referència.

Ricard Sargatal, director de l’Àrea de Cultura i Educació de l’Ajuntament d’Olot: Tenim una programació teatral molt important. Tenim música al Torín. Tenim activitats de foment a la lectura. Hem fet una agenda cultural aquesta tardor on tothom pot trobar alguna activitat que li encaixi perfectament.