Jordi Cargol: “És compatible que la comarca tingui dos o tres piscines cobertes municipals”

L’Ajuntament de Sant Jaume de Llierca està negociant ja la compra de La Brutau amb els seus propietaris. Volen que esdevingui un espai dedicat al benestar i la salut de les persones i treballen amb un projecte on s’hi construiria una piscina coberta. En un estudi que el consistori va encarregar, es va concloure que amb un miler d’usuaris aquesta instal·lació seria viable. Un número assumible segons l’equip de Govern ja que s’enfocaria l’equipament com un servei de comarca. Ara bé, Olot també ha manifestat, a través del Govern de la ciutat en diverses ocasions, que vol també una piscina coberta municipal. De tota manera, per a Jordi Cargol, les dues instal·lacions són plenament compatibles, amb enfocaments totalment diferents.

Jordi Cargol, alcalde de Sant Jaume de Llierca: “Nosaltres treballem per cobrir una necessitat que té no només el poble, sinó la comarca. I a Olot, evidentment, tenen dret a buscar aquestes mateixes iniciatives per a la ciutat. Els dos equipaments serien compatibles”.

Segons va assegurar Jordi Cargol a l’Alcalde Respon, la piscina es construiria en un lloc privilegiat i donaria servei a molta gent que ha d’anar fins i tot a comarques veïnes a nedar o n’ha de pagar un preu molt elevat. L’estudi preveu unes quotes per a socis d’entre un 30 i 40 euros. El nou equipament, en tot cas, aniria per llarg, i s’encararia amb la vista posada a la propera legislatura.

x