L’Associació Amics del Tren Olot-Girona organitza una campanya per recollir documents i imatges

Es posa en marxa el cicle Olot Tren Punt Zero de l’Associació Amics del Tren Olot – Girona. I no precisament en un any qualsevol: es compleixen 110 anys de l’arribada del tren a Olot. Per aquest motiu, l’entitat ha organitzat una campanya de recollida de fotografies i documents del tren de la ciutat. La iniciativa pretén seguir ampliant el fons documental de l’entitat, dedicada a recuperar la memòria del popular carrilet i a organitzar activitats relacionades amb el món del ferrocarril.


Ignasi Riera, president de l’Associació Amics del Tren Olot-Girona: Esperem la resposta de la gent, la societat, les persones, el record i la nostàlgia.

Les imatges i documents es poden fer arribar a l’entitat fins al 31 d’octubre. L’associació també ha organitzat diferents activitats durant la tardor, com per exemple un viatge i dinar a la Vall de Núria amb cremallera el 2 d’octubre. També preveu una exposició de fotografies el 13 de novembre i una jornada de portes obertes el Dia del Modelisme Ferroviari el 4 de desembre. Aquest dia tothom qui vulgui podrà assistir a la inauguració del funcionament digital i automatitzat de la maqueta Olot-Girona.

Ignasi Riera, president de l’Associació Amics del Tren Olot-Girona: Aquestes maquetes les portarem digitalitzades. També seran visitables per tothom.