L’Ecotaula Sostenible de la Garrotxa emplaça els partits polítics a una taula de negociació per trobar “solucions saludables”

L’Ecotaula Sostenible de la Garrotxa ha emplaçat aquest dimecres a la tarda als partits polítics d’Olot a una taula de negociació per debatre públicament “solucions saludables per als veïns que van en cotxe, els que necessiten viure dins la ciutat i els que volen protegir el territori”. L’entitat ho ha anunciat durant la lectura del manifest de l’acció per commemorar el Dia Mundial sense Cotxes.


Magda Roca, membre de Salvem les Valls: Potser ha faltat una mica més de quòrum. Estem contents, perquè cada vegada que surt una bicicleta més al carrer demostrem que hi ha un altre tipus de fer i moure’ns.

L’activitat ha començat de forma simultània a l’Escola Pla de Dalt, Escola Volcà Bisaroques i Escola Sant Roc. Els veïns olotins estaven cridats a participar en el recorregut a peu, amb bicicleta o, fins i tot, amb patinet.

Bosco Plans, president AFA Pla de Dalt: Una feina que estem fent els darrers anys i, a poc a poc, anem congregant més famílies per animar-les a perdre la por i a participar.

Durant la ruta s’han tallat diversos carrers de la ciutat en una tarda amb molts nens i nenes.

Magda Roca, membre de Salvem les Valls: Esperem que la gent vegi que tenim diferents alternatives de mobilitat i que deixin més el cotxe a casa. Que facin servir els peus i les bicicletes.

x