El grup de pintors i escultors de l’Orfeó exposen al Cafè Art Fontanella

Beatriz Sotela és una de les autores de l’exposició dels pintors i escultors de l’Orfeó que es pot veure aquests dies al Café Art Fontanella d’Olot. Tot i que no ha viscut exclusivament de l’art, Sotela pinta des dels sis anys. Va néixer a Costa Rica, ha viscut als Estats Units, Itàlia i multitud de països, fins arribar a Ia Garrotxa. Aquest grup de pintors i escultors es van conèixer a l’Escola d’Art de sant Joan les Fonts.


L’Orfeó Popular Olotí és l’espai  comú que han trobat per quedar i treballar junts.

A l’exposició s’hi poden trobar des de quadres a escultures, de temàtica lliure; des de paisatges a figura humana. Exposicions com aquesta són oportunitats pels autors de fer allò que exàctament volen, com és el cas de la Beatriz.

Antonia Troya, Anna Espadalé, Beatriz Sotela, Demetrio Mendoza, Xevi Pluja, Dolors Chacón, Joan Badia, Joan Espunya, Rosa Martín i Josep Santos són els deu artistes autors d’aquesta exposició que es pot veure al Café Art Fontanella fins el dia 1 d’octubre.

x