Els motors dels vehicles clàssics tornaran a rugir aquest dissabte en una nova edició del Rally Clàssic dels Volcans

Olot acull aquest dissabte la 17a edició del Rally Clàssic dels Volcans, organitzat per Cerdanya Racing i amb la col·laboració de Motor Antic Garrotxa. Una seixantena de vehicles de més de 30 anys ja estan inscrits per la prova, que enguany comptarà, també, amb motos.


Des de les 10 del matí es revisarà la documentació i els aspectes de seguretat al passeig de Barcelona i fins la una tothom qui ho vulgui podrà anar a veure els vehicles. A partir de llavors, començarà una ruta per les carreteres de la Garrotxa, Ripollès i part d’Osona. A les cinc de la tarda es farà un reagrupament a Olot i a les 10 de la nit fi de jornada al Firal.

Meli Subirana, director esportiu Rally dels Volcans: L’objectiu de torbades com aquestes és que la gent es diverteixi i pugui conèixer el territori i els pobles que ens envolten (ens ve força gent de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, de França inclòs), i que mentre participen a la prova, puguin conèixer el territori que ens envolta.

Tot i que és un rally, el component competitiu no és el que més importància té.

Meli Subirana, director esportiu Rally dels Volcans: És competitiu però no acaba de ser-ho,. Perquè aquí els participants han de ser regulars, ja que les mitjanes no superen els 50km/h, de vegades han d ‘anar a 30, 40 i han d’anar seguint totes les normes de circulació i de seguretat.

Els amants dels motor i dels clàssic tenen, doncs, una cita aquest dissabte amb el rally dels Volcans, per veure aquells vehicles que de costum no es solen veure per les carreteres.